Jubilate Deo

 Gemengd koor Jubilate Deo

Ons koor heeft als doel om door het zingen van geestelijke liederen het christelijke geloof bij de mensen te brengen
De repetities zijn elke dinsdagavond in "De Lichtboei" achter de Christelijke Gereformeerde Kerk in OpperdoesNaast dat er dan natuurlijk hard gestudeert wordt, is er ook tijd voor gezellig samenzijn met elkaar, en elkaar te ontmoeten.

In 2012 bestonden we als koor 40 jaar, van het jubileum concert kunt u hieronder wat foto's bekijken.

We treden op de 2e dag van de christelijke feestdagen op in de CGK in Opperdoes, maar daarnaast zingen we ook op verzoek in andere kerkdiensten. Als u ons een keer wilt uitnodigen neem dan gerust contact met mij op (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

We hebben als dirigent Frank van Laere en als vaste organist Dirk de Lange, wel zijn we op zoek naar een vervangende organist, dus mocht u iemand weten die het leuk vindt om een koor te begeleiden laat het me weten.

Nieuwe leden zijn van harte welkom, u kunt vrijblijvend een keer langs komen om eens te "proeven" of ons koor wat voor u is.
Onze repetitie avonden zijn op dinsdag avond van 20:00 tot 22:00, met halverwege een pauze.Het adres: Noorderpad 51a Opperdoes.

De 1e repetitie avond van het seizoen 2018-2019 is gepland op 4 september 2018, aanvang 21:00
Ook kijkers zijn welkom

 

Agenda optredens:

2e paasdag 10:00, CGK, Noorderpad 51a
2e pinksterdag 10:00, CGK, Noorderpad 51a